Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: have i waited too long

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - have i waited too long ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van have i waited too long? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals have i waited too long .

Origineel

Have I waited too long to say that I love you Have I waited too long for my dreams toe true Each day here I pray that you will forgive me I know I was wrong have I waited too long It seems that all started the day that we parted I love you much more now than ever before If you'll only forgive you'll never be sorry I'll right every wrong have I waited too long Have I waited too long to beg you forgiveness Down hearted and blue always thinking of you Each night in my dreams your memories haunt me I just can't go on have I waited too long It seems that all started the day that we parted

 

Vertaling

Heb ik te lang gewacht om te zeggen dat ik van je hou Heb ik te lang gewacht op het uitkomen van mijn dromen Hier bid ik elke dag dat je me zult vergeven Ik weet dat ik ongelijk had, heb ik te lang gewacht Het lijkt erop dat alles begon op de dag dat we afscheid namen Ik hou nu veel meer van je dan ooit tevoren Als je alleen vergeeft, heb je nooit spijt Ik zal elke fout rechtzetten als ik te lang heb gewacht Heb ik te lang gewacht om je om vergeving te smeken Beneden en blauw, altijd aan jou denkend Elke nacht in mijn dromen kwellen je herinneringen me Ik kan gewoon niet doorgaan als ik te lang heb gewacht Het lijkt erop dat alles begon op de dag dat we afscheid namen