Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: i can t stop loving you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - i can t stop loving you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t stop loving you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t stop loving you .

Origineel

I can't stop loving you so I've made up my mind To live in memories of an old lonesome time I can't stop wanting you and it's useless to say So I'll just live my life in dreams of yesterday Those happy hours that we once knew so long ago made me blue They say that time heels a broken heart But time has stood still still still since we've been apart I can't stop loving you...

 

Vertaling

Ik kan niet stoppen met van je te houden, dus ik heb een besluit genomen Om te leven in herinneringen aan een oude eenzame tijd Ik kan niet stoppen je te willen en het is nutteloos om te zeggen Dus ik leef gewoon mijn leven in dromen van gisteren Die gelukkige uren die we ooit zo lang geleden kenden, maakten me blauw Ze zeggen dat de tijd een gebroken hart volgt Maar de tijd staat stil sinds we uit elkaar zijn Ik kan niet stoppen met van je te houden ...