Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: i can t tell my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - i can t tell my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t tell my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t tell my heart .

Origineel

I can't tell my heart that you don't love me I can't say the love we had was blind It's true you left dear for another but I can't tell my heart that you're that kind Each night I hug my pillow I make believe it's you But it can't take the place of a lovely girl like you I can't tell my heart that you don't love me So I'll just fool my heart the way that you fooled me [ guitar - fiddle ] I was blinded by your charm and glamor I thought I'd found the love so true and real Now I will pay the price in tears and sorrow And there's no words to tell you how I feel You just laughed and told me to find another love But instead of this I pray I'll win your love So I can't tell my heart that you don't love me I'll just fool my heart the way that you fooled me

 

Vertaling

Ik kan mijn hart niet vertellen dat je niet van me houdt. Ik kan niet zeggen dat de liefde die we hadden blind was Het is waar dat je een ander dierbaar was, maar ik kan mijn hart niet vertellen dat je zo bent Elke avond knuffel ik mijn kussen, ik denk dat jij het bent Maar het kan niet de plaats innemen van een lief meisje als jij Ik kan mijn hart niet vertellen dat je niet van me houdt Dus ik hou mijn hart voor de gek zoals je me voor de gek hebt gehouden [gitaar - viool] Ik was verblind door je charme en glamour. Ik dacht dat ik de liefde zo waar en echt had gevonden Nu zal ik de prijs in tranen en verdriet betalen En er zijn geen woorden om je te vertellen hoe ik me voel Je lachte gewoon en zei dat ik een andere liefde moest zoeken Maar in plaats daarvan bid ik dat ik je liefde zal winnen Dus ik kan mijn hart niet vertellen dat je niet van me houdt Ik hou mijn hart voor de gek zoals je me voor de gek hebt gehouden