Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: i just came to get my baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - i just came to get my baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i just came to get my baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i just came to get my baby .

Origineel

Well I didn'te in here to cause you no trouble And bartender just forget that glass of beer And I'm sorry old buddy that I pulled her from your arms But I just came to get my baby out of here Would you believe she's never been inside of a tonky tonk And would you believe she can't stand the taste of beer Well I just don't know what'se over my baby And I just came to get my baby out of here Well I know exactly what you're up to Cause I've been watching what you've been doing from the door And I told you once to keep your hands off of her And I ain't gonna tell you anymore Would you believe she's never been

 

Vertaling

Nou, ik ben hier niet om je geen problemen te bezorgen En barman vergeet gewoon dat glas bier En het spijt me oude vriend dat ik haar uit je armen heb getrokken Maar ik kwam gewoon om mijn baby hier weg te halen Zou je geloven dat ze nog nooit in een tonische tonk heeft gezeten En zou je geloven dat ze de smaak van bier niet kan uitstaan Nou, ik weet gewoon niet wat er met mijn baby is En ik kwam net om mijn baby hier weg te halen Nou, ik weet precies wat je van plan bent Omdat ik vanaf de deur heb gekeken naar wat je doet En ik heb je ooit gezegd om je handen van haar af te houden En ik vertel het je niet meer Zou je geloven dat ze er nooit is geweest