Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: i m so in love with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - i m so in love with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m so in love with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m so in love with you .

Origineel

I always tried to tell myself that you don't make me blue I lay and cry and still deny the fickle things you do I oughta run so far away I'll never see the light of day I oughta go but I gotta stay with you cause I'm so in love with you All my friends are telling me you're breaking up our home They say that I should say goodbye and leave you all alone But there ain't nobody telling me a doggone thing that I can see I oughta go but I gotta be with you cause I'm so in love with you [ fiddle ] I guess you really got me hooked you know I'm really gone You wake and sigh and smile and lie and string me right along Your fickle heart will break my home I know you reap the things you sown But I just can't leave the love I've known with you cause I'm so in love with you I know that you've been stepping out and swinging high and wide You made the rounds all over town you didn't tried to hide You're gonna pay I have no doubt your sin will surely find you out I oughta laugh when it's turned about with you but I'm so in love with you

 

Vertaling

Ik heb altijd geprobeerd mezelf voor te houden dat je me niet blauw maakt Ik lig en huil en ontken nog steeds de wispelturige dingen die je doet Ik moet zo ver wegrennen dat ik het daglicht nooit zal zien Ik moet gaan, maar ik moet bij je blijven, want ik ben zo verliefd op je Al mijn vrienden vertellen me dat je ons huis kapot maakt Ze zeggen dat ik afscheid moet nemen en je met rust moet laten Maar niemand vertelt me ??iets dat ik kan zien Ik moet gaan, maar ik moet bij je zijn, want ik ben zo verliefd op je [viool] Ik denk dat je me echt verslaafd hebt gemaakt, je weet dat ik echt weg ben Je wordt wakker en zucht en glimlacht en liegt en rijgt me recht door Je wispelturige hart zal mijn huis breken. Ik weet dat je oogst wat je hebt gezaaid Maar ik kan de liefde die ik heb gekend gewoon niet achterlaten omdat ik zo verliefd op je ben Ik weet dat je uitstapt en hoog en wijd zwaait Je hebt overal in de stad rondes gemaakt die je niet probeerde te verbergen Je gaat betalen. Ik twijfel er niet aan dat je zonde je zeker zal ontdekken Ik zou moeten lachen als het met jou omdraait, maar ik ben zo verliefd op je