Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: just like me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - just like me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just like me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just like me .

Origineel

I just stop here to drink one beer and get my story straight And to make sure there's no lipstick on my shirt I don't know why I worry so she knows I'm working late And on Wednesday night she always goes to church I've heard it said when people live together for so long That they often start to look and act alike And it never really mattered just how much of this was truth Till I saw her actin' just like me tonight From a booth back in the corner came a laughter so familiar And a sight that knocked me right down on my knees Often looks can be deceivin' but if seein' is believin' Then she's finally started actin' just like me Often looks can be deceivin'...

 

Vertaling

Ik stop hier gewoon om een ??biertje te drinken en mijn verhaal recht te zetten En om er zeker van te zijn dat er geen lippenstift op mijn shirt zit Ik weet niet waarom ik me zorgen maak, dus ze weet dat ik laat werk En woensdagavond gaat ze altijd naar de kerk Ik heb het horen zeggen als mensen zo lang samenwonen Dat ze vaak op elkaar gaan lijken en hetzelfde gaan doen En het maakte nooit echt uit hoeveel hiervan de waarheid was Totdat ik haar net als ik vanavond zag acteren Uit een hokje achter in de hoek klonk een zo bekend gelach En een aanblik die me op mijn knieën sloeg Vaak kunnen schijn bedrieglijk zijn, maar als zien is geloven Toen begon ze eindelijk net als ik te acteren Vaak kunnen schijn bedrieglijk zijn ...