Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: letters have no arms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - letters have no arms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van letters have no arms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals letters have no arms .

Origineel

(You know that letters have no arms) I just got your letter dear sweetheart and darling I miss you oh so much Your letter has cheered me but I'm lonesome lonesome just to feel your loving touch Letters have no arms dear to hold me and kisses on paper are so cold These sweet things you write in your letters I wanna be with you dear when told Oh letters never bring me the touch of your hand or none of your sweet loving charms I get so lonesome for you darling and you know that letters have no arms [ steel ] Oh letters never bring me...

 

Vertaling

(Je weet dat letters geen armen hebben) Ik heb zojuist je brief gekregen, lieverd en schat, ik mis je zo erg Je brief heeft me opgevrolijkt, maar ik ben eenzaam alleen om je liefdevolle aanraking te voelen Brieven hebben geen armen om me vast te houden en kussen op papier zijn zo koud Deze lieve dingen die je in je brieven schrijft, ik wil bij je zijn, schat als je dat wordt verteld Oh brieven brengen me nooit de aanraking van je hand of geen van je liefdevolle charmes Ik word zo eenzaam voor je lieverd en je weet dat letters geen armen hebben [staal] Oh brieven brengen me nooit ...