Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: live fast love hard die young

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - live fast love hard die young ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van live fast love hard die young? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals live fast love hard die young .

Origineel

I wanna live fast Love hard Die young And leave a beautiful memory I wanna live fast Love hard Die young And leave a beautiful memory Don't want slow walkin' Or sad singin' Let 'em have a jubilee I wanna leave a lot of happy women A thinking pretty thoughts of me I wanna live fast Love hard Die young And leave a beautiful memory I got a hot-rod car And a cowboy suit And I really do get around I got a little black book And the gals look cute And I know the name of Every spot in town I wanna find 'em Fool 'em Leave 'em And let 'em do the same to me I wanna live fast Love hard Die young And leave a beautiful memory I wanna live fast Love hard Die young And leave a beautiful memory I'm a wampus cat Let me grab my hat And babye along with me We're gonna do some fancy stepping We're really goin' on a spree I wanna live fast Love hard Die young And leave a beautiful memory Now you may not approve Of the things I do But it really don't bother me But don't ever think you can tie me down I'm gonna stay footloose and Fancy free So jump back Make tracks Move out And let the pretty gals at me I wanna live fast l Love hard Die young And leave a beautiful memory

 

Vertaling

Ik wil snel leven Hou van hard Jong doodgaan En laat een mooie herinnering achter Ik wil snel leven Hou van hard Jong doodgaan En laat een mooie herinnering achter Ik wil geen langzame wandeling Of verdrietig zingen Geef ze een jubileum Ik wil veel gelukkige vrouwen achterlaten Een mooie gedachte aan mij Ik wil snel leven Hou van hard Jong doodgaan En laat een mooie herinnering achter Ik heb een hotrod-auto En een cowboypak En ik kom echt rond Ik heb een klein zwart boekje En de meiden zien er schattig uit En ik weet de naam van Elke plek in de stad Ik wil ze vinden Houd ze voor de gek Laat ze met rust En laat ze mij hetzelfde doen Ik wil snel leven Hou van hard Jong doodgaan En laat een mooie herinnering achter Ik wil snel leven Hou van hard Jong doodgaan En laat een mooie herinnering achter Ik ben een wampuskat Laat me mijn hoed pakken En schat samen met mij We gaan lekker stappen We gaan echt spreeën Ik wil snel leven Hou van hard Jong doodgaan En laat een mooie herinnering achter Nu mag u het niet goedkeuren Van de dingen die ik doe Maar het stoort me echt niet Maar denk nooit dat je me kunt vastbinden Ik blijf voetloos en Fancy gratis Dus spring terug Maak tracks Uit huis gaan En laat de mooie meiden naar me kijken Ik wil snel leven l Hou van hard Jong doodgaan En laat een mooie herinnering achter