Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: nearness of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - nearness of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nearness of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nearness of you .

Origineel

It's not the pale moon that excites me that thrills and delights me Oh no it's just the nearness of you It isn't your sweet conversation that brings this sensation Oh no it's just the nearness of you When you're in my arms and I feel you so close to me All my wildest dreamse true I need no soft lights to enchant me if you'll only grant me The right to hold you ever so tight And to feel in the night the nearness of you (It's not the pale moon that excites me that thrills and delights me Oh no no) it's just the nearness of you When you're in my arms

 

Vertaling

Het is niet de bleke maan die me opwindt die me opwindt en verrukt Oh nee, het is gewoon de nabijheid van jou Het is niet je lieve gesprek dat deze sensatie brengt Oh nee, het is gewoon de nabijheid van jou Als je in mijn armen zit en ik voel je zo dicht bij me Al mijn wildste dromen waar Ik heb geen zachte lichten nodig om me te betoveren als je me dat maar toestaat Het recht om je zo stevig vast te houden En om 's nachts de nabijheid van jou te voelen (Het is niet de bleke maan die me opwindt, die me opwindt en verrukt Oh nee nee) het is gewoon de nabijheid van jou Als je in mijn armen zit