Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: save the last dance for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - save the last dance for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save the last dance for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save the last dance for me .

Origineel

Well you can dance every dance with the guy who gives you the eye Let him hold you tight And you can smile every smile for the man who held your hand Neath the pale moon light But don't forget who's taking you home and in whose arms you're gonna be Oh darlin' save the last dance for me Oh I know that the music's fine like sparkling wine go and have your fun Laugh and sing but while we're apart don't give your heart to anyone And don't forget who's taking you home and in whose arms you're gonna be Oh darlin' save the last dance for me Baby don't you know I love you so can't you feel it when we touch I will never ever let you go cause I love you oh so much Well you can dance go and carry on till the night is gone and it's time to go And if he asks if you're all alone can he take you home you gotta tell him no And don't forget who's taking you home and in whose arms you're gonna be Oh darlin' save the last dance for me Baby don't you know I love you so... Oh darlin' save the last dance for me

 

Vertaling

Nou, je kunt elke dans dansen met de man die je het oog geeft Laat hem je stevig vasthouden En je kunt elke glimlach glimlachen voor de man die je hand vasthield Naast het bleke maanlicht Maar vergeet niet wie je naar huis brengt en in wiens armen je zult zijn Oh schat, bewaar de laatste dans voor mij Oh ik weet dat de muziek prima is, zoals mousserende wijn, ga plezier maken Lach en zing, maar als we uit elkaar zijn, geef niemand je hart En vergeet niet wie je naar huis brengt en in wiens armen je zult zijn Oh schat, bewaar de laatste dans voor mij Schatje weet je niet dat ik van je hou, dus kun je het niet voelen als we elkaar aanraken Ik zal je nooit laten gaan, want ik hou zo veel van je Nou, je kunt dansen, doorgaan en doorgaan tot de nacht voorbij is en het tijd is om te gaan En als hij vraagt ??of je helemaal alleen bent, kan hij je dan naar huis brengen, dan moet je hem nee zeggen En vergeet niet wie je naar huis brengt en in wiens armen je zult zijn Oh schat, bewaar de laatste dans voor mij Baby weet je niet dat ik van je hou, dus ... Oh schat, bewaar de laatste dans voor mij