Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: saw mill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - saw mill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saw mill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saw mill .

Origineel

Well once I was a slave at the sawmill Talk about a poor boy talk about a poor boy never saw a dollar bill My work was so hard at the sawmill Think about a poor boy think about a poor boy let me have a dollar bill Well see my teardrops falling down my wife left the sawmill town She said sawmill life had been a sin the gravy was too thin And I'd work no more at the sawmill Mercy of a poor boy mercy a poor boy let me have a dollar bill And if you bring your wife to the sawmill How you gonna please her how you gonna please her When she wants a dollar bill They're not satisfied at the sawmill Cause women like a dollar women like a dollar yes and women always will Oh see my teardrops falling down... Mercy of a poor boy mercy a poor boy let me have a dollar bill

 

Vertaling

Ooit was ik een slaaf bij de houtzagerij Praten over een arme jongen Praten over een arme jongen heeft nog nooit een dollarbiljet gezien Mijn werk was zo zwaar bij de zagerij Denk aan een arme jongen denk aan een arme jongen, laat me een dollarbiljet hebben Nou, zie mijn tranen vallen, mijn vrouw verliet de zagerijstad Ze zei dat het leven in een zagerij een zonde was geweest, de jus was te dun En ik zou niet meer werken bij de zagerij Barmhartigheid van een arme jongen barmhartigheid van een arme jongen mocht ik een dollarbiljet hebben En als je je vrouw naar de houtzagerij brengt Hoe ga je haar plezieren, hoe ga je haar plezieren Als ze een dollarbiljet wil Ze zijn niet tevreden bij de zagerij Want vrouwen houden van een dollar vrouwen houden van een dollar ja en vrouwen zullen dat altijd doen Oh zie mijn tranen vallen ... Barmhartigheid van een arme jongen barmhartigheid van een arme jongen mocht ik een dollarbiljet hebben