Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: streets of laredo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - streets of laredo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van streets of laredo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals streets of laredo .

Origineel

Beat the drum slowly and play the fife lowly I'm a young cowboy and I know I've done wrong As I walked out in the streets of Laredo As I walked out in Laredo one day I spied a young cowboy wrapped in white linen Wrapped up in white linen as cold as the clay I see by your outfit that you are a cowboy These words he did say as I boldly stepped by Come sit down beside me and hear my sad story Got shot in the breast and I know I must die Beat the drum slowly and play the fife lowly Play the dead march as they carry me away Take me to the green valley there lay the sod o'er me For I'm a young cowboy and I know I've done wrong Twas once in the saddle I used to go dashing Twas once in the saddle I used to go gay First came the drinking and then the card playing Got shot in the breast and I'm dying today Get sixteen gamblers to carry my coffin Get six pretty maidens to bear up my part Put bunches of roses all over my coffin Roses to deaden the sod as it falls Beat the drum slowly...

 

Vertaling

Sla langzaam op de trommel en speel de fife laag Ik ben een jonge cowboy en ik weet dat ik iets verkeerd heb gedaan Terwijl ik door de straten van Laredo liep Toen ik op een dag in Laredo naar buiten liep Ik zag een jonge cowboy gewikkeld in wit linnen Verpakt in wit linnen zo koud als de klei Ik zie aan je outfit dat je een cowboy bent Deze woorden zei hij toen ik moedig langsliep Kom naast me zitten en hoor mijn trieste verhaal Ik ben in mijn borst geschoten en ik weet dat ik moet sterven Sla langzaam op de trommel en speel de fife laag Speel de dodenmars terwijl ze me wegvoeren Breng me naar de groene vallei, daar lag de graszoden Want ik ben een jonge cowboy en ik weet dat ik iets verkeerd heb gedaan Tweemaal in het zadel ging ik altijd rennen Twee keer in het zadel ging ik homo Eerst kwam het drinken en daarna de kaart spelen Ik ben in mijn borst geschoten en ik ga vandaag dood Laat zestien gokkers mijn kist dragen Laat zes mooie meiden mijn rol steunen Leg trossen rozen overal in mijn kist Rozen om de zode te verzachten als deze valt Sla langzaam op de trommel ...