Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: sweet and lovely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - sweet and lovely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet and lovely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet and lovely .

Origineel

(Sweet sweet sweet sweet) Sweet and lovely sweeter than the roses in May Sweet and lovely heaven must have sent her my way Skies above me never were as blue as her eyes And she loves me who would want a sweeter surprise (When she nestles in my arms so tenderly There's a thrill that words cannot express In my heart a song of love is taunting me Melody haunting me) Sweet and lovely sweeter than the roses in May And she loves me there is nothing more I can say (Sweet sweet sweet sweet) (When she nestles in my arms so tenderly (Sweet sweet sweet sweet)

 

Vertaling

(Sweet sweet sweet sweet) Zoet en heerlijk zoeter dan de rozen in mei De lieve en mooie hemel moet haar mijn kant uit gestuurd hebben De lucht boven me was nog nooit zo blauw als haar ogen En ze houdt van mij die een zoeter verrassing zou willen (Als ze zich zo teder in mijn armen nestelt Er is een sensatie die woorden niet kunnen uitdrukken In mijn hart daagt een liefdeslied me uit Melody achtervolgt me) Zoet en heerlijk zoeter dan de rozen in mei En ze houdt van me, meer kan ik niet zeggen (Sweet sweet sweet sweet) (Als ze zich zo teder in mijn armen nestelt (Sweet sweet sweet sweet)