Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: sweet dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - sweet dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet dreams .

Origineel

Sweet dreams of you every night I go through Why can't I forget you and start my life anew Instead of having sweet dreams about you You don't love me it's plain I should know you'll never wear my name I should hate you the whole night through Instead of having sweet dreams about you Sweet dreams of you Dreams I know can'te true Why can't I forget the past Start loving someone new Instead of having sweet dreams about you Sweet dreams about you You don't love me it's plain...

 

Vertaling

Zoete dromen van jou elke avond waar ik doorheen ga Waarom kan ik je niet vergeten en mijn leven opnieuw beginnen In plaats van zoete dromen over jou te hebben Je houdt niet van me, het is duidelijk Ik moet weten dat je mijn naam nooit zult dragen Ik zou je de hele nacht moeten haten In plaats van zoete dromen over jou te hebben Zoete dromen van jou Dromen die ik ken, kunnen niet uitkomen Waarom kan ik het verleden niet vergeten Begin met iemand nieuw lief te hebben In plaats van zoete dromen over jou te hebben Zoete dromen over jou Je houdt niet van me, het is duidelijk ...