Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: sweethearts or strangers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - sweethearts or strangers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweethearts or strangers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweethearts or strangers .

Origineel

Sweethearts or strangers it makes no difference now I'll leave it up to you Sweethearts or strangers I'll get along somehow what do you want me to do I guess I'll always love you no matter what you say By all the stars above you we can't go on this way Sweethearts or strangers how can we go from here sweethearts are strangers dear [ steel - fiddle ] Sweethearts or strangers what will the verdict be that's what you must decide Sweethearts or strangers don't you worry about me and I've loved I left and I cried I guess I'll always love you although you say we're through I'm glad that I had known you though my heart breaks in two Sweethearts or strangers how do we go from here sweethearts are strangers dear

 

Vertaling

Liefjes of vreemden, het maakt nu niet uit, ik laat het aan jou over Liefjes of vreemden, ik kan op de een of andere manier opschieten wat wil je dat ik doe? Ik denk dat ik altijd van je zal houden, wat je ook zegt Bij alle sterren boven jullie kunnen we niet zo doorgaan Liefjes of vreemden, hoe kunnen we vanaf hier gaan Liefjes zijn vreemden, lieverd [staal - viool] Liefjes of vreemden, wat zal het oordeel zijn, dat is wat je moet beslissen Liefjes of vreemden, maak je geen zorgen over mij en ik vond het geweldig dat ik wegging en ik huilde Ik denk dat ik altijd van je zal houden, hoewel je zegt dat we klaar zijn Ik ben blij dat ik je kende, hoewel mijn hart in tweeën breekt Liefjes of vreemden, hoe gaan we hier vandaan liefjes zijn vreemden, lieverd