Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: this is it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - this is it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this is it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this is it .

Origineel

Well this is it that day is here The day I knew woulde when you would leave me dear Well here I sit while teardrops fall And wonder why I care when you don't care at all But I'm a fool that way from a way back when A fool who take you back if you woulde back again But this is it you're gone you're free You'll find another love but this is it for me Well this is it that day is here it's no surprising yet I can't hold back the tears Well here I sit and try to guess how such an empty room's so full of loneliness Well even the clock has stopped somehow I guess you knew That time's run out from me it's over it's all through Yes this is it you're gone you're free You'll find another love but this is it for me

 

Vertaling

Nou, dit is het die dag is hier De dag dat ik wist dat je me zou verlaten Nou hier zit ik terwijl de tranen vallen En vraag me af waarom het me iets kan schelen als het je niets kan schelen Maar ik ben zo gek van een tijd geleden Een idioot die je terugneemt als je weer terug wilt Maar als je weg bent, ben je vrij Je zult een andere liefde vinden, maar dit is het voor mij Nou, dit is het die dag is hier, het is niet verrassend, maar ik kan de tranen niet bedwingen Nou hier zit ik en probeer te raden hoe zo'n lege kamer zo vol eenzaamheid is Zelfs de klok is op de een of andere manier gestopt, ik denk dat je het wist Die tijd is voor mij op, het is voorbij, het is allemaal voorbij Ja, dit is het, je bent weg, je bent vrij Je zult een andere liefde vinden, maar dit is het voor mij