Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: world so full of love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - world so full of love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van world so full of love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals world so full of love .

Origineel

I know how it feels to be alive with no desire to live I know how it feels to never take and always have to give And the day I found out was on the day you let me down In this world so full of love with not enough to go around I was once so proud to have your love that I could burst with pride But you took that away and now I'm breaking up inside It's enough to make me wish that I could hide and not be found In this world so full of love with not enough to go around For days and nights I wonder and the reason I can't find There's so much love around me and no love to call mine It's enough to make me wish that I could hide and not be found In this world so full of love yet not enough to go around

 

Vertaling

Ik weet hoe het voelt om te leven zonder zin om te leven Ik weet hoe het voelt om nooit te nemen en altijd te moeten geven En de dag dat ik erachter kwam, was op de dag dat je me in de steek liet In deze wereld zo vol liefde en niet genoeg om rond te gaan Ik was ooit zo trots om jouw liefde te hebben dat ik met trots kon barsten Maar je nam dat weg en nu ga ik van binnen uit elkaar Het is genoeg om me te laten wensen dat ik me kon verstoppen en niet gevonden zou worden In deze wereld zo vol liefde en niet genoeg om rond te gaan Dagen en nachten vraag ik me af en de reden die ik niet kan vinden Er is zoveel liefde om me heen en geen liefde om de mijne te noemen Het is genoeg om me te laten wensen dat ik me kon verstoppen en niet gevonden zou worden In deze wereld zo vol liefde en toch niet genoeg om rond te gaan