Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: you don t know me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - you don t know me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don t know me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don t know me .

Origineel

(You don't know me) You give your hand to me and then you say hello And I can hardly speak my heart is beating so And anyone can tell you think you know me well but you don't know me (You don't know me) No you don't know the one who dreams of you at night And longs to kiss your lips and longs to hold you tight To you I'm just a friend that's all I've ever been but you don't know me For I never knew the art of making love though my heart aches with love for you Afraid and shy I let my chance go by the chance that you might have loved me too You give your hand to me and then you say goodbye I watch you walk away beside the lucky guy You'll never never know the one who loves you so no you don't know me

 

Vertaling

(Je kent me niet) Je geeft me je hand en dan zeg je hallo En ik kan nauwelijks spreken, mijn hart klopt zo En iedereen kan je vertellen dat je denkt dat je me goed kent, maar je kent me niet (Je kent me niet) Nee, je kent niet degene die 's nachts van je droomt En verlangt ernaar om je lippen te kussen en verlangt ernaar je stevig vast te houden Voor jou ben ik gewoon een vriend, dat is alles wat ik ooit ben geweest, maar je kent me niet Want ik heb de kunst van het vrijen nooit gekend, hoewel mijn hart pijn doet van liefde voor jou Bang en verlegen liet ik mijn kans voorbijgaan door de kans dat jij misschien ook van mij hield Je geeft me je hand en neemt dan afscheid Ik zie je weglopen naast de gelukkige Je zult nooit degene kennen die van je houdt, dus nee, je kent me niet