Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Farruko Songtekst: Besas Tan Bien

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Farruko - Besas Tan Bien ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Besas Tan Bien? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Farruko! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Farruko en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Besas Tan Bien .

Origineel

Six million ways to die Choose one Aaaah bebe, besas tan bien Sexual baby, sexual baby Aaaah bebe, besas tan bien Sexual baby, sexual baby Me tienes loco con tus besos Tu boca me tiene preso Que rico besas con sabor a fresa Pasa su lenguita con delicadeza Tiene la destreza de hechizar mi boca Ma te beso el cuello Y en seguida te me alocas Y en el tucu tucu y mil maripositas Envuelta en mi barbilla Quiero hacerte cositas Si así como besas será todo perfecto Déjate llevar, aprovechemos el momento Wine wine, you are my girla No hay ninguna Wine wine, you are my girla Sensual baby [ De: ] Aaaah bebe, besas tan bien Sexual baby, sexual baby Aaaah bebe, besas tan bien Sexual baby, sexual baby Y dime tu secreto, Cuál es el truco, Serán los besitos de mas de 15 minutos, Que me tiene mal, bien loco, lo sabes Dime por favor, Que me tienes grave La pierna me tiembla, Me pongo ansioso, Aunque este pegau y sea famoso Beso que me da, Beso que me gozo Te quiero probar, Te juro me tienes nervioso Wine wine, you are my girla No hay ninguna Wine wine, you are my girla Sensual baby Aaaah bebe, besas tan bien Sexual baby, sexual baby Aaaah bebe, besas tan bien Sexual baby, sexual baby

 

Vertaling

Zes miljoen manieren om te sterven Kies een Aaaah drankje, je zo goed zoenen Seksuele baby, seksuele kindje Aaaah drankje, je zo goed zoenen Seksuele baby, seksuele kindje Je hebt me gek met je kussen Uw mond heeft me gevangen Die rijk-aardbeiensmaak kus Breng je zachtjes lenguita Heeft de vaardigheid om mijn mond te betoveren Ma kus je nek En dan zal ik Alocas En in de tuco tuco duizend vlinders Verpakt in mijn kin Ik wil dingen maken Als je kussen en zijn allemaal perfect Zijnnemen, het moment aangrijpen Wijn wijn, je bent mijn girla Geen Wijn wijn, je bent mijn girla Sensuele kindje [From: ] Aaaah drankje, je zo goed zoenen Seksuele baby, seksuele kindje Aaaah drankje, je zo goed zoenen Seksuele baby, seksuele kindje En vertel me je geheim, Wat is de catch, Zal de kussen meer dan 15 minuten, Ik heb slecht gek, weet je Vertel me alsjeblieft, Ik heb graf Het been beeft, Ik krijgangstig, Hoewel dit Pegau en beroemd worden Kus je me geeft, Kus me vreugde Je wilt proberen, Ik zweer je hebt me nerveus Wijn wijn, je bent mijn girla Geen Wijn wijn, je bent mijn girla Sensuele kindje Aaaah drankje, je zo goed zoenen Seksuele baby, seksuele kindje Aaaah drankje, je zo goed zoenen Seksuele baby, seksuele kindje