Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fastbacks Songtekst: future right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fastbacks - future right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van future right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fastbacks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fastbacks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals future right .

Origineel

In the days since I've been home I've seen the past Come to life Since I have arrived I've tried to set the future right I woke up with a cloud above my head And hands and feet A dark cloud in my bedroom raining down All over me Unsuccessful effortless and trying Ordinary only uninspiring

 

Vertaling

In de dagen sinds ik thuis ben heb ik het verleden tot leven zien komen Sinds ik ben aangekomen heb ik geprobeerd de toekomst recht te zetten Ik werd wakker met een wolk boven mijn hoofd En handen en voeten Een donkere wolk in mijn slaapkamer die neerregent Over mij heen Onsuccesvol moeiteloos en proberend Gewoon maar niet inspirerend