Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fat Joe Songtekst: Coca Baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fat Joe - Coca Baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Coca Baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fat Joe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fat Joe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Coca Baby .

Origineel

Uh, Yeah, uh, as we proceed to give you what you need Come on Coca baby youh know it's me; coca baby youh know it's me Got trees got weed, pop e, cool d (come on)coca baby youh know it's me; coca baby youh kno it's me [Fat joe:] I don't give a f**k; I don't give a f**k xxxx never gave a f**k but I hit em up (come on) coca baby youh kno it's me; bx ts till I d-I-e New york new york xxxx that's all me Name another nigga with a flow like me So sick I swear it's h-I-p put it on 5th left eye. Flamin I kno all about the hotter claimin Pavement that's where I'm hidinq all the payments Davis I get it poppin like larry Badly I just wanna run up in your family Coca baby youh know it's me Got knives, got text, got max, got weed Mister anoug would you bump my shit Funk master flex would you bump my shit I do it for the niqqa that be banging them shits Bumping those bricks talking my shit Uh oh uh oh anotha niqqah got hit Uh oh uh oh anotha niqqa bout to snitch [Chorus:] As we proceed to give you what you need Come on Coca baby you know it's me; coca baby you know it's me Got trees got weed, pop e, cool d (come on)coca baby youh know it's me; coca baby you know it's me

 

Vertaling

Uh, Ja, uh, als we overgaan tot je geven wat je nodig hebt Kom op Coca baby youh weet dat het mij, coca baby youh weet dat het me Heb je bomen kreeg wiet-, pop-e, cool d (Kom op) coca baby youh weet dat het mij, coca baby youh kno it's me [Fat Joe:] Ik geef geen f ** k, ik geef geen f ** k xxxx nooit af ** k gaf maar ik hit em up (Kom op) coca baby youh kno it's me; bx ts tot ik sterf New York New York xxxx dat is alles me Naam van een andere nigga met een flow zoals ik Zo ziek Ik zweer het hip is gezet op de 5e linkeroog. Flamin Ik kno alles over het heter claimin Pavement is dat waar ik ben alle betalingen hidinq Davis ik get it poppin als Larry Slecht Ik wil gewoon aanloop in uw familie Coca baby youh weet dat het me Ik heb messen, maar ik heb de tekst, maar ik heb max, maar ik heb wiet Mister anoug zou je bump ik mijn shit Funk Master Flex zou je bump ik mijn shit Ik doe het voor de niqqa dat zijn banging hen shits Stoten die bakstenen praten mijn shit Uh oh uh oh Anotha niqqah geraakt Uh oh uh oh Anotha niqqa bout te verraden [Chorus:] Als we doorgaan op te gevenwat je nodig hebt Kom op Coca baby je weet dat het mij, coca-baby weet je dat het mij Heb je bomen kreeg wiet-, pop-e, cool d (Kom op) coca baby youh weet dat het mij, coca-baby weet je dat het mij