Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fatal Bazooka Songtekst: C'est Une Pute

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fatal Bazooka - C'est Une Pute ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van C'est Une Pute? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fatal Bazooka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fatal Bazooka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals C'est Une Pute .

Origineel

Mais tout de suite on retrouve un message du ministère du meilleur ami de l’homme, j’ai nommé le ministère de la femme. Avec un message 100% macho sans guacamole. C’est pour vous les ladys… En déplaise aux puristes, la langue française demeure beaucoup trop machistes, rien a changé Un gars c’est un jeune mec, et une garce c’est une pute. Un coureur c’est un joggeur et une coureuse c’est une pute. Un chauffeur il conduit l’bus et une chauffeuse c’est une pute. Un entraîneur c’est un coach sportif et une entraîneuse ben, c’est une pute. Un homme à femme c’est un séducteur et une femme à homme c’est une pute. Un chien, un animal à quatre pattes, une chienne c’est une pute. Un cochon c’est un mec sale, une cochonne c’est une pute. Un salop c’est un sale type, une salope ben c’est une pute. Un allumeur ça allume le gaz, une allumeuse c’est une pute. Un masseur c’est un kiné, une masseuse c’est une pute. Un maître un instituteur, une maîtresse c’est une pute. Un homme facile c’est un gars simpa, une femme facile ben c’est une pute. Un calculateur un matheux, une calculatrice c’est une pute. Un toxico c’est un drogué, une toxico c’est une pute. Un beach un volley sur la plage, une bitch c’est une pute. Un Hilton c’est un hôtel et Paris Hilton ben c’est une pute.

 

Vertaling

Maar onmiddellijk vond een bericht van het ministerie van beste vriend van de mens, heb ik het ministerie van vrouwen benoemd. Met een bericht 100% macho zonder guacamole. Dit is voor u ladys ... Wat ook de puristen, de Franse taal blijft ook macho, is er niets veranderd Een man is een jonge kerel en een teef is een teef. Een renner is een jogger en een loper is een hoer. Een buschauffeur en hij een fauteuil leidde is een hoer. Eencoach is een trainer en coach goed, het is een hoer. Een mens is een verleidelijke vrouw en een vrouw is een man hoer. Een hond, een beest met vier poten, een teef is een teef. Een varken is een vieze man, een slet is een slet. Een bastaard is een slechte kerel, goed het is een teef hoer. Een ontsteker die het gas ontbrandt, een tease is een hoer. Een masseur is een fysiotherapeut, een masseuse is een hoer. Een meesterleraar, een leraar is een hoer. Eenvoudig man is een man simpa, eenvoudig vrouw goed is het hoer. Een rekenmachine een wiskunde, een rekenmachine is een hoer. Een verslaafde is een verslaafde, een verslaafde is een hoer. Een beach volleybal op het strand, een teef is een teef. Hilton is een hotel en ben Paris Hilton is een hoer.