Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fate Songtekst: smoke the h

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fate - smoke the h ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smoke the h? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smoke the h .

Origineel

Sensi Dives me Into Love and wisdom No escape from this brutal reality I want to get so high Away from this sick world Away from this chaos Smoke shroud(s) my body It's arousing my senses Extending my consciousness My perception of humans' perversion(s) No more control We need to smoke Free the weed Fume de la ganja, fume de la ganja ! KI-KE-PUI-KUK SMOKE ! KI-KE-PUI-KUK SMOKE !

 

Vertaling

Sensi Duikt me In Liefde en wijsheid Geen ontsnappen aan deze brutale realiteit Ik wil zo high worden Weg van deze zieke wereld Weg van deze chaos Rook omhult mijn lichaam Het prikkelt mijn zintuigen Mijn bewustzijn uitbreidend Mijn perceptie van de perversie(s) van de mens Geen controle meer We moeten roken De wiet bevrijden Fume de la ganja, fume de la ganja ! KI-KE-PUI-KUK ROOK ! KI-KE-PUI-KUK ROOK !