Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fates warning Songtekst: rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fates warning - rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fates warning! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fates warning en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rain .

Origineel

It's raining outside but that's not unusual But the way that I'm feeling is bing usual I guess you could say The clouds are moving away Away from your days And into mine Now it's raining inside and that's kind of a shame And it's getting to me, a happy man And why should you want to Waste all my time The world is yours But I am mine Rain, rain, rain, in my tears Measuring carefully my years Shame, shame, shame, in my mind See what you've done to my life Rain, rain, rain, in my tears Measuring carefully my years Shame, shame, shame, in my mind See what you've done to my life See what you've done to my life

 

Vertaling

Het regent buiten, maar dat is niet ongebruikelijk Maar de manier waarop ik me voel, is normaal Ik denk dat je zou kunnen zeggen De wolken trekken weg Weg van je dagen En in de mijne Nu regent het van binnen en dat is jammer En het raakt me, een gelukkige man En waarom zou je dat willen Verspil al mijn tijd De wereld is van jou Maar ik ben van mij Regen, regen, regen, in mijn tranen Mijn jaren zorgvuldig meten Schaamte, schaamte, schaamte, in mijn gedachten Kijk wat je met mijn leven hebt gedaan Regen, regen, regen, in mijn tranen Mijn jaren zorgvuldig meten Schaamte, schaamte, schaamte, in mijn gedachten Kijk wat je met mijn leven hebt gedaan Kijk wat je met mijn leven hebt gedaan