Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fatih Urek Songtekst: Hadi Hadi Hadi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fatih Urek - Hadi Hadi Hadi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hadi Hadi Hadi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fatih Urek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fatih Urek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hadi Hadi Hadi .

Origineel

hoşgeldin yüreğime gönlüme hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadeee dünya dünya yalan dünya haydillililili yar yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadeee haydillililili yar yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadeee Taken from

 

Vertaling

welkom op mijn hart mijn hart Welkom helft van mijn hart Laat maar wat ze zeggen is dat mensen zijn kom op, kom op, kom op ADHD wereldbol wereld leugen haydillililil de helft lachte mijn gezicht dankzij Hij vulde me in vrede Wees mijn lot liefde eindelijk me had gevonden Welkom helft van mijn hart Laat maar wat ze zeggen is dat mensen zijn kom op, kom op, kom op ADHD haydillililil de helft lachte mijn gezicht dankzij Hij vulde me in vrede Wees mijn lot liefde eindelijk me had gevonden Welkom helft van mijn hart Never mind wat natuurlijk te zijn Mrs. GrundyJij ook kom op, kom op, kom op ADHD Genomen uit