Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fatima mansions Songtekst: wilderness on time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fatima mansions - wilderness on time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wilderness on time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fatima mansions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fatima mansions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wilderness on time .

Origineel

When my taxi arrives Say that I'm dead Having swallowed my leg And come to the bedroom again Let us begin Shrinking the walls And counting our ears In sweat, as we crawl Get me to the wilderness on time When I look round your eyes There's a space at the side Where ten more eyes could hide And they'd squeal when they learned what I mean Madame obscene Sweating skulls clean And my genuine celticness shines, oops! It just struck me blind I'm such a spiritual guy Get me to the wilderness and Bury my leg in some bog And tell me all about right and wrong And tell me life is serious And zip up your dress And get me to the wilderness on time

 

Vertaling

Als mijn taxi komt Zeggen dat ik dood ben Mijn been heb ingeslikt En kom weer naar de slaapkamer Laten we beginnen De muren laten krimpen En onze oren tellen In zweet, terwijl we kruipen Breng me op tijd naar de wildernis Als ik in je ogen kijk Is er een ruimte aan de zijkant Waar nog tien ogen kunnen schuilen En ze zouden gillen als ze erachter kwamen wat ik bedoel Madame obscene Ik zweet schedels schoon En mijn echte Keltischheid schijnt, oeps! Het viel me gewoon blind op I'm such a spiritual guy Breng me naar de wildernis en Begraaf mijn been in een moeras En vertel me alles over goed en kwaad En vertel me dat het leven serieus is En rits je jurk dicht En breng me op tijd naar de wildernis