Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: ain’t gonna do it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - ain’t gonna do it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ain’t gonna do it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ain’t gonna do it .

Origineel

I'm goin' home, yes, goin' home Spend the rest of my life Named with my wife Ain't roamin' no more with Moe and Joe No, no, I ain't gonna do it No, no, I ain't gonna do it No, no, I ain't gonna do it No, no, I ain't gonna do it Ain't roamin' no more with Moe and Joe I'm goin' home, yes, goin' home Spend the rest of my life Named with my wife Ain't roamin' no more with Moe and Joe No, no, I ain't gonna do it No, no, I ain't gonna do it No, no, I ain't gonna do it No, no, I ain't gonna do it Ain't roamin' no more with Moe and Joe

 

Vertaling

Ik ga naar huis, ja, ga naar huis Breng de rest van mijn leven door Genoemd met mijn vrouw Ik ga niet meer rondzwerven met Moe en Joe Nee, nee, ik ga het niet doen Nee, nee, ik ga het niet doen Nee, nee, ik ga het niet doen Nee, nee, ik ga het niet doen Ain't roamin' no more with Moe and Joe I'm goin' home, yes, goin' home Breng de rest van mijn leven door Genoemd met mijn vrouw Ain't roamin' no more with Moe and Joe Nee, nee, ik ga het niet doen Nee, nee, ik ga het niet doen Nee, nee, ik ga het niet doen Nee, nee, ik ga het niet doen Ain't roamin' no more with Moe and Joe