Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: bad luck and trouble

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - bad luck and trouble ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad luck and trouble? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad luck and trouble .

Origineel

Have you ever been in trouble Then you know just how I feel whoa-oh Please somebody help me Don't let me down trouble is all I found Poor me If it wasn't for trouble bad luck and trouble I wouldn't have no luck at all whoa-oh Please somebody help me Don't let me down trouble is all I found Poor me A rich man willed me a million dollars But his lawyer said When he stood up to sign his name He dropped dead whoa-oh Please somebody help me Don't let me down trouble is all I found Poor me

 

Vertaling

Ben je ooit in de problemen geweest Dan weet je precies hoe ik me voel whoa-oh Alsjeblieft iemand help me Laat me niet in de steek problemen is alles wat ik vond Arme ik Als het niet voor problemen was pech en problemen zou ik helemaal geen geluk hebben whoa-oh laat iemand me alsjeblieft helpen Laat me niet in de steek ik heb alleen maar problemen gevonden Arme ik Een rijke man schonk me een miljoen dollar Maar zijn advocaat zei Toen hij opstond om zijn naam te tekenen viel hij dood neer whoa-oh Alsjeblieft iemand help me Laat me niet in de steek problemen is alles wat ik vond Arme ik.