Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fats Domino Songtekst: Bleu Berry Hill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fats Domino - Bleu Berry Hill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bleu Berry Hill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fats Domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fats Domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bleu Berry Hill .

Origineel

I found my thrill On Blueberry Hill On Blueberry Hill When I found you The moon stood still On Blueberry Hill And lingered until My dream came true The wind in the willow played Love`s sweet melody But all of those vows you made Were never to be Though we`re apart You`re part of me still For you were my thrill On Blueberry Hill The wind in the willow played Love`s sweet melody But all of those vows you made Were never to be Though we`re apart You`re part of me still For you were my thrill On Blueberry Hill

 

Vertaling

Ik vond mijn sensatie On Blueberry Hill On Blueberry Hill Toen ik je gevonden De maan stonden stil On Blueberry Hill En bleef tot Mijn droom kwam uit De wind in de wilgen gespeeld Hou `s zoete melodie Maar al die geloften die u hebt gemaakt Werden nooit te zijn Hoewel we `re uit elkaar Je bent een deel van mij nog steeds Voor je was mijn sensatie On Blueberry Hill De wind in de wilgen gespeeld Hou `s zoete melodie Maar al die geloften die u hebt gemaakt Werden nooit te zijn Hoewel we `re uit elkaar You `re deelvan mij nog steeds Voor je was mijn sensatie On Blueberry Hill