Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: i almost lost my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - i almost lost my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i almost lost my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i almost lost my mind .

Origineel

When I lost my baby I almost lost my mind Ooh I'm sad My head is in a spin Since she's left me behind Well I've passed a million people I can't tell who I'm meet Oh I've passed My heart is full of misery Where can my baby be Well I went to a fortune teller And I had my fortune read Oh I'm sad I hung my head with sorrow When she said what she said Well I can tell you people The news was not so good Oh no I knew She said "your baby has left you This time she's gone for good"

 

Vertaling

Toen ik mijn baby verloor verloor ik bijna mijn verstand Ooh ik ben verdrietig My head is in a spin Since she's left me behind Nou ik ben een miljoen mensen gepasseerd I can't tell who I'm meet Oh I've passed Mijn hart is vol ellende Waar kan mijn baby zijn? Nou ik ging naar een waarzegster En ik heb mijn toekomst laten lezen Oh ik ben verdrietig Ik liet mijn hoofd hangen van verdriet Toen ze zei wat ze zei Nou ik kan jullie vertellen mensen Het nieuws was niet zo goed Oh nee ik wist het Ze zei: "Je baby heeft je verlaten Deze keer is ze voorgoed weg"