Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: i can't go on (rosalie)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - i can't go on (rosalie) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't go on (rosalie)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't go on (rosalie) .

Origineel

Rosalie, come back to me Rosalie, come back to me I'm reeling and I'm rocking like a willow tree Rosalie, come back home Rosalie, come back home I might as well confess, I'm blue and all alone I can't sleep day or night Oh I know you're not doing me right Please come back and try to stay Can't go on this way Rosalie, come back to me I'm reeling and I'm rocking like a willow tree Rosalie, come back to me Rosalie, come back to me I'm reeling and I'm rocking like a willow tree Rosalie, come back home Rosalie, please come home I might as well confess, I'm blue and all alone

 

Vertaling

Rosalie, kom bij me terug Rosalie, kom bij me terug Ik ben aan het wankelen en ik schommel als een wilgenboom Rosalie, kom terug naar huis Rosalie, kom terug naar huis Ik kan net zo goed bekennen, ik ben blauw en helemaal alleen Ik kan dag en nacht niet slapen Oh ik weet dat je me niet goed doet Kom alsjeblieft terug en probeer te blijven Ik kan niet op deze manier doorgaan Rosalie, kom bij me terug Ik ben aan het wankelen en ik schommel als een wilgenboom Rosalie, kom bij me terug Rosalie, kom bij me terug Ik ben aan het wankelen en ik wieg als een wilgenboom Rosalie, kom terug naar huis Rosalie, kom alsjeblieft naar huis Ik kan net zo goed bekennen, ik ben blauw en helemaal alleen