Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: i m in love again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - i m in love again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m in love again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m in love again .

Origineel

Yes, this mean I'm in love again Had no lovin' since you-know-when You know I love you, yes I do And I'm savin' all my lovin' just for you Need your lovin' and I need it bad Just like a dog when he's goin' mad Hoo-ee, baby, hoo-ee Baby, won't you give your love to me? Eeny-meeny and miney-mo Told me you didn't want me 'round no more Hoo-ee, baby, hoo-ee Baby, don't you let your dog bite me Yes, this mean I'm in love again Had no lovin' since you-know-when You know I love you, yes I do And I'm savin' all my lovin' just for you Eeny-meeny and miney-mo Told me you didn't want me 'round no more Hoo-ee, baby, hoo-ee Baby, don't you let your dog bite me

 

Vertaling

Ja, dit betekent dat ik weer verliefd ben Had no lovin' since you-know-when Je weet dat ik van je hou, ja dat doe ik En ik bewaar al mijn liefde alleen voor jou Need your lovin' and I need it bad Just like a dog when he's goin' mad Hoo-ee, baby, hoo-ee Baby, wil je me je liefde niet geven? Eeny-meeny and miney-mo Told me you didn't want me 'round no more Hoo-ee, baby, hoo-ee Baby, laat je hond me niet bijten Ja, dit betekent dat ik weer verliefd ben Had no lovin' since you-know-when Je weet dat ik van je hou, ja dat doe ik En ik bewaar al mijn liefde voor jou Eeny-meeny and miney-mo Told me you didn't want me 'round no more Hoo-ee, baby, hoo-ee Baby, laat je hond me niet bijten