Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: i m walkin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - i m walkin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m walkin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m walkin .

Origineel

I'm walkin', yes indeed, and I'm talkin' 'bout you and me I'm hopin' that you'll come back to me (yes) I'm lonely as I can be, I'm waitin' for your company I'm hopin' that you'll come back to me What 'ya gonna do when the well runs dry? You're gonna run away and hide I'm gonna run right by your side, for you pretty baby I'll even die I'm walkin', yes indeed, I'm talkin' 'bout you and me I'm hopin' that you'll come back to me I'm walkin', yes indeed, and I'm talkin' 'bout you and me I'm hopin' that you'll come back to me (yes) I'm lonely as I can be, I'm waitin' for your company I'm hopin' that you'll come back to me What 'ya gonna do when the well runs dry? You're gonna sit right down and cry What 'ya gonna do when I say bye-bye? All you're gonna do is dry your eye I'm walkin', yes indeed, I'm talkin' 'bout you and me I'm hopin' that you'll come back to me

 

Vertaling

I'm walkin', yes indeed, and I'm talkin' 'about you and me I'm hopin' that you'll come back to me (ja) I'm lonely as I can be, I'm waitin' for your company I'm hopin' that you'll come back to me What 'ya gonna do when the well runs dry? Je rent weg en verstopt je Ik ga naast je lopen, voor jou mooie baby Ik zal zelfs sterven I'm walkin', yes indeed, I'm talkin' 'about you and me I'm hopin' that you'll come back to me I'm walkin', yes indeed, and I'm talkin' 'about you and me I'm hopin' that you'll come back to me (ja) I'm lonely as I can be, I'm waitin' for your company I'm hopin' that you'll come back to me What 'ya gonna do when the well runs dry? Dan ga je zitten huilen Wat ga je doen als ik bye-bye zeg? Het enige wat je gaat doen is je oog drogen I'm walkin', yes indeed, I'm talkin' 'about you and me I'm hopin' that you'll come back to me