Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: i’m walking

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - i’m walking ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m walking? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m walking .

Origineel

I'm walkin', yes indeed and I'm talkin' About you and me, I'm hopin' That you'll come back to me, yeah-yeah I'm lonely as I can be, I'm waitin' For your company, I'm hopin' That you'll come back to me What you gonna do when the well runs dry? You gonna run away and hide I'm gonna run right by your side For you pretty baby I'll even die I'm walkin', yes indeed and I'm talkin' About you and me, I'm hopin' That you'll come back to me I'm walkin', yes indeed and I'm talkin' About you and me, I'm hopin' That you'll come back to me, mm-mm I'm lonely as I can be, I'm waitin' For your company, I'm hopin' That you'll come back to me What you gonna do when the well runs dry? You're gonna sit right down and cry What you gonna do when I say bye-bye All you gonna do is dry your eye I'm walkin', yes indeed and I'm talkin' About you and me, I'm hopin' That you'll come back to me

 

Vertaling

Ik loop, ja inderdaad en ik praat Over jou en mij, ik hoop Dat je bij me terugkomt, yeah-yeah I'm lonely as I can be, I'm waitin' For your company, I'm hopin' That you'll come back to me What you gonna do when the well runs dry? Ga je weglopen en je verstoppen I'm gonna run right by your side Voor jou mooie baby zal ik zelfs sterven Ik loop, ja inderdaad en ik praat Over jou en mij, ik hoop That you'll come back to me Ik loop, ja inderdaad en ik praat Over jou en mij, ik hoop That you'll come back to me, mm-mm I'm lonely as I can be, I'm waitin' For your company, I'm hopin' That you'll come back to me What you gonna do when the well runs dry? Dan ga je zitten huilen Wat ga je doen als ik je vaarwel zeg? Het enige wat je gaat doen is je oog drogen I'm walkin', yes indeed and I'm talkin' About you and me, I'm hopin' That you'll come back to me