Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: it's a sin to tell a lie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - it's a sin to tell a lie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's a sin to tell a lie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's a sin to tell a lie .

Origineel

Be sure it's true When you say I love you Because it's a sin to tell a lie Millions of hearts has been broken Just because these words was spoken I love you yes I do You know I love you But if you break my heart You know I'll die So be sure it's true When you say I love you It's a sin to tell a lie So be sure it's true When you say I love you It's a sin to tell a lie

 

Vertaling

Wees er zeker van dat het waar is Als je zegt dat ik van je hou Want het is een zonde om te liegen Miljoenen harten zijn gebroken Alleen omdat deze woorden werden gesproken Ik hou van je, ja dat doe ik Je weet dat ik van je hou Maar als je mijn hart breekt weet je dat ik zal sterven Dus wees er zeker van dat het waar is Als je zegt dat ik van je hou Het is een zonde om te liegen Dus wees er zeker van dat het waar is Als je zegt dat ik van je hou Het is een zonde om te liegen