Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: tellin' lies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - tellin' lies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tellin' lies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tellin' lies .

Origineel

You've been telling me lies and I know it There's no love in your eyes 'cause it's showing 'Cause every time I hold you in my arms You just lie, lie, lie, lie, lie You said you wanted me for your honey But all you wanted was my money You didn't even try to make me satisfied You just lie, lie, lie, lie, lie You know you made me love you When your rolled those great big eyes Although I didn't know it They were only stirring up lies You've been doing me dirty and you hide it I know I can't leave 'cause I've tried it So just as long as you hold me in your arms You can lie, lie, lie, lie, lie You know you made me love me When your rolled those great big eyes Although I didn't know it They were only stirring up lies You've been doing me dirty and you hide it I know I can't leave 'cause I've tried it So just as long as you hold me in your arms You can lie, lie, lie, lie, lie

 

Vertaling

Je hebt me leugens verteld en ik weet het Er is geen liefde in je ogen, want dat is te zien Want elke keer als ik je in mijn armen hou Je liegt, liegt, liegt, liegt, liegt Je zei dat je me wilde als je liefje Maar alles wat je wilde was mijn geld Je hebt niet eens geprobeerd om me tevreden te stellen Je liegt, liegt, liegt, liegt, liegt Je weet dat je me van je liet houden Toen je met die grote ogen rolde Hoewel ik het niet wist Ze waren alleen maar leugens aan het opwekken Je hebt me vuil gemaakt en je verbergt het Ik weet dat ik niet weg kan, want ik heb het geprobeerd Dus zolang je me in je armen houdt Kun je liegen, liegen, liegen, liegen Je weet dat je me van me liet houden Toen je met die grote ogen rolde Hoewel ik het niet wist Ze waren alleen maar leugens aan het opwekken Je hebt me vuil gemaakt en je verbergt het Ik weet dat ik niet weg kan, want ik heb het geprobeerd Dus zolang je me in je armen houdt Kun je liegen, liegen, liegen, liegen