Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fats domino Songtekst: you said you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fats domino - you said you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you said you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fats domino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fats domino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you said you love me .

Origineel

You said you love me, how come you treat me like you do? You said you love me, how come you treat me like you do? You're acting, baby, like you'll find somebody new I give you all of my money and all my loving too I give you all my money and all my loving too Now tell me, baby, tell me, what more can I do? You got me worried, you got me worried over you Yes, you got me worried, you got me worried over you If you don't come back to me, I don't know what I'm gonna do

 

Vertaling

Je zei dat je van me houdt, hoe komt het dat je me zo behandelt? Je zei dat je van me houdt, waarom behandel je me zoals je doet? Je doet alsof je iemand anders zult vinden. Ik geef je al mijn geld en al mijn liefde ook Ik geef je al mijn geld en ook al mijn liefde Vertel me, baby, vertel me, wat kan ik nog meer doen? Je hebt me ongerust gemaakt, je hebt me ongerust gemaakt over jou Ja, je hebt me ongerust gemaakt, je hebt me ongerust gemaakt over jou Als je niet bij me terugkomt, weet ik niet wat ik moet doen