Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fattern Songtekst: hemmelig ninja

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fattern - hemmelig ninja ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hemmelig ninja? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fattern! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fattern en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hemmelig ninja .

Origineel

En ninja sover aldri. Natten er hans venn. En ninja kjper pizza hver gang han fr spenn. En ninjas liv er alvor. Aldri tid til lek og gy. En ninja kjemper alltid ifrt superunderty. Jeg er en ninja. En hemmelig ninja. Jeg er p et oppdrag: Et ddsblodig slag! Hhhhh! hh! Jeg hopper fra hustak til hustak. I natt. Jeg er p jakt etter Kaptein Sabeltanns skatt. Jeg m sl alle hans menn med ninjatriks og vpen. Fr vi mtes for kjempe om skatten, og hvem av oss som er tpen! Jeg er en ninja! En hemmelig ninja! Jeg er p et oppdrag! Et ddsblodig slag! Jeg er en ninja! En hemmelig ninja! Jeg er p et oppdrag! Et ddsblodig sla-ha-ha-ha-haaag...

 

Vertaling

En ninja sover aldri. Natten er hans venn. En ninja kjper pizza hver gang han fr spenn. En ninja's leven is alvor. Aldri tid til lek og gy. En ninja kjemper alltid als het niet superunder is. Jeg er en ninja. En een echte ninja. Jeg er p et oppdrag: Een ddsblodig slag. Hhhhh! hh! Jeg hopper fra hustak til hustak. I natt. Jeg er p jakt na Kaptein Sabeltanns skatt. Jeg m sl alle hans menn med ninjatriks og vpen. Ik heb je hulp nodig om je te helpen, og hvem av oss som er tpen! Jeg er en ninja! En een echte ninja! Jeg er p et oppdrag! Et ddsblodig slag! Jeg er en ninja! En een halfgare ninja! Jeg er p et oppdrag! Et ddsblodig sla-ha-ha-haaag...