Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Faul And Wad Ad Vs. Pnau Songtekst: Changes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Faul And Wad Ad Vs. Pnau - Changes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Changes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Faul And Wad Ad Vs. Pnau! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Faul And Wad Ad Vs. Pnau en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Changes .

Origineel

Baby , I don't know Just why I love you so Maybe it's just the way That God made me this day Baby, I don't know Just why I love you so Maybe it's just the way That God made me this day Honey, I hear you And I'm feeling for you It won't be too long till We're back as one again Read more: Faul & Wad Ad Vs. PNAU - Changes Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Baby, ik weet het niet Net waarom ik van je hou Misschien is het gewoon de manier waarop Dat God deze dag maakte me Baby, ik weet het niet Net waarom ik van je hou Misschien is het gewoon de manier waarop Dat God deze dag maakte me Schat, ik hoor je En ik voel voor jou Het zal niet al te lang tot zijn We zijn weer terug als men opnieuw Lees meer: ​​Faul & Wad Ad Vs. PNAU - Wijzigingen Lyrics | MetroLyrics