Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: FAUL & Wad Ad Vs Pnau Songtekst: Changes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: FAUL & Wad Ad Vs Pnau - Changes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Changes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van FAUL & Wad Ad Vs Pnau! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van FAUL & Wad Ad Vs Pnau en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Changes .

Origineel

Baby, I don't know Just why I love you so Maybe it's just the way That God made me this day (x2) Honey, I hear you And I feel for you It won't be too long 'til We're back as one again Baby, I don't know Just why I love you so Maybe it's just the way That God made me this day (x2) Honey, I hear you And I feel for you It won't be too long 'til We're back as one again Read more: LetsSingIt - Your favorite Music Community

 

Vertaling

Baby, ik weet het niet Net waarom ik hou van je zo Misschien is het gewoon de manier waarop Dat God deze dag (x2) maakte me Schat, ik hoor je En ik voel voor jou Het zal niet al te lang 'til zijn We zijn weer terug als een weer Baby, ik weet het niet Net waarom ik hou van je zo Misschien is het gewoon de manier waarop Dat God deze dag (x2) maakte me Schat, ik hoor je En ik voel voor jou Het zal niet al te lang 'til zijn We zijn weer terug als een weer Lees meer: ​​ LetsSingIt - Uwfavoriete Music Community