Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Faydee Songtekst: Catch Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Faydee - Catch Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Catch Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Faydee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Faydee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Catch Me .

Origineel

You have me up against the wall Soon as you walk through the door I couldn't look the other way Think I forgot my name And every girl that's in the room Don't compare to you You're takin over me And everything that you do Got me high on love, and it's all because of you You're all that I've been thinking of Gotta say that it's not like me But it's all okay 'cause I can't get enough of love You got me higher than ever With every time you get closer My heart beats over and over So fast that I can't control it It's all in the way that you move What have I got myself into? Would you catch me? I'm falling for you Catch me, catch me Would you catch me? I'm falling for you Got that look upon your face Like come and take me away I put my hands around your waist Now come and dance with me And as we move across the floor I can't ignore it anymore You're taking over me And everything that you do Got me high on love, and it's all because of you You're all that I've been thinking of Gotta say that it's not like me But it's all okay 'cause I can't get enough of love You got me higher than ever With every time you get closer My heart beats over and over So fast that I can't control it It's all in the way that you move What have I got myself into? Would you catch me? I'm falling for you Catch me, catch me Would you catch me? I'm falling for you You've opened my heart, you've captured my soul I'm falling in love, will you ever know? You've opened my heart, you've captured my soul (yea yea) I'm falling in love, but you need to know You got me higher than ever With every time you get closer My heart beats over and over So fast that I can't control it It's all in the way that you move What have I got myself into? Would you catch me? I'm falling for you Catch me, catch me Would you catch me? I'm falling for you

 

Vertaling

Je hebt me tegen de muur Zodra je door de deur loopt Ik kon niet de andere kant op te kijken Denk dat ik vergat mijn naam En elk meisje dat is in de kamer Niet te vergelijken met je Je takin over mij En alles wat je doet Got me hoog op liefde, en het is allemaal door jou Jij bent alles wat ik heb nagedacht over Moet zeggen dat het is niet zoals mij Maar het is allemaal in orde, want ik niet genoeg van de liefde kan krijgen Je hebt me hoger dan ooit Met elke keer dichter krijg je Mijn hart slaat over en voorbij Zo snel datIk kan het niet controleren Het is allemaal in de manier waarop je beweegt Wat heb ik aan begonnen? Zou je me vangen? Ik val voor u Vang me, pak me Zou je me vangen? Ik val voor u Kreeg die blik op je gezicht Net kom en neem me weg Ik legde mijn handen om je middel Nu kom en dans met mij En als we verhuizen over de vloer Ik kan niet meer negeren Je over me te nemen En alles wat je doet Got me hoog op liefde, en het is allemaal door jou Jij bent alles wat ik heb nagedachtvan Moet zeggen dat het is niet zoals mij Maar het is allemaal in orde, want ik niet genoeg van de liefde kan krijgen Je hebt me hoger dan ooit Met elke keer dichter krijg je Mijn hart slaat over en voorbij Zo snel dat ik niet kan beheersen Het is allemaal in de manier waarop je beweegt Wat heb ik aan begonnen? Zou je me vangen? Ik val voor u Vang me, pak me Zou je me vangen? Ik val voor u Je hebt mijn hart geopend, je hebt mijn ziel gevangen Ik ben verliefd, zal je ooit weten? Je hebt mijn hart geopend, je hebtgevangen mijn ziel (yea yea) Ik ben verliefd, maar je moet weten Je hebt me hoger dan ooit Met elke keer dichter krijg je Mijn hart slaat over en voorbij Zo snel dat ik niet kan beheersen Het is allemaal in de manier waarop je beweegt Wat heb ik aan begonnen? Zou je me vangen? Ik val voor u Vang me, pak me Zou je me vangen? Ik val voor u