Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Faydee Songtekst: Faar Away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Faydee - Faar Away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Faar Away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Faydee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Faydee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Faar Away .

Origineel

Baby, I’m not what I used to be Nowhere, nowhere near the other me Broken dreams, losing my identity Slowly, breaking every part of me I gave up my whole life for you Thought I knew you In my heart I tried to find the truth in your lies Oh, why did I let you get your way with me? And now I see You’re good from far away But you’re far from good for me Here’s to better days When you’re miles away You’re good from far away I got to forget you I wanna forget you I need to forget you Forget to forget you We are nothing like we used to be So far, far from good you are to me My mistake, I thought you really cared for me I should have known You’d never do the same for me When I gave up my whole life for you Thought I knew you In my heart I tried to find the truth in your lies Oh, why did I let you get your way with me?

 

Vertaling

Baby, ik ben niet wat ik vroeger was Nergens, nergens in de buurt van de andere me Gebroken dromen, het verliezen van mijn identiteit Langzaam, breken elk deel van mij Ik heb mijn hele leven voor u Dacht dat ik je kende In mijn hart heb ik geprobeerd om de waarheid in je leugens Oh, waarom heb ik laat je je weg met mij? En nu zie ik Je bent goed van ver weg Maar je verre van goed bent voor mij Hier is naar betere dagen Als je mijl afstand Je bent goed van ver weg Ik moet je vergeten Ik wil je vergeten Ik moet vergetenu Vergeet om je te vergeten We zijn niets zoals we vroeger Tot nu toe verre van goed je bent voor mij Mijn fout, ik dacht dat je echt om me gaf Ik had moeten weten Je zou nooit meer hetzelfde voor mij doen Toen gaf ik mijn hele leven voor u Dacht dat ik je kende In mijn hart heb ik geprobeerd om de waarheid in je leugens Oh, waarom heb ik laat je je weg met mij?