Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Faydee Songtekst: Far Away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Faydee - Far Away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Far Away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Faydee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Faydee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Far Away .

Origineel

You can call it what you want, glad I let you go. I know that I'm better off, better off alone You can call it what you want, glad I let you go. I know that I'm better off, better off alone I'm better off without you, I thought I knew you..didn't know the real you It turns out the past was tensing up and now that your gone..I'm better off alone You can call it what you want but I don't give a f*ck, no I don't give a f*ck You can call it how you want but I don't give a f*ck, no I don't give a f*ck heyyyy take me far away oh oh oh take me far away heyyyy take me far, far oh oh oh take me far away whats the point of waiting, anticipated, thinking your changing when you don't give a damn about me its obvious...I'm better off alone You can call it what you want but I don't give a f*ck, no I don't give a f*ck You can call it how you want but I don't give a f*ck, no I don't give a f*ck heyyyy take me far away oh oh oh take me far away heyyyy take me far, far oh oh oh take me far away I'm better off without you, I thought I knew you..didn't know the real you It turns out the past was tensing up and now that your gone..I'm better off alone You can call it what you want but I don't give a f*ck, no I don't give a f*ck You can call it how you want but I don't give a f*ck, no I don't give a f*ck heyyyy take me far away oh oh oh take me far away heyyyy take me far, far oh oh oh take me far away You can call it what you want x2 I know that I'm better off x2 You can call it what you want, glad I let you go I know that I'm better off, better off alone You can call it what you want, glad I let you go I know that I'm better off, better off alone.

 

Vertaling

Je kunt het noemen wat je wilt, blij dat ik je laten gaan. Ik weet dat ik beter af ben, beter af alleen Je kunt het noemen wat je wilt, blij dat ik je laten gaan. Ik weet dat ik beter af ben, beter af alleen Ik ben beter af zonder jou, ik dacht dat ik wist you..didn't weet de echte jij Het blijkt dat het afgelopen was spannen en nu dat je gone..I'm beter af alleen Je kunt het noemen wat je wilt, maar ik denk niet af * ck geven, nee ik niet af * ck geven Je kunt het noemen hoe je wilt, maar ik denk niet af * ck geven, nee ikhoeft af * ck niet geven heyyyy neem me ver weg oh oh oh neem me ver weg heyyyy neem me ver, ver oh oh oh neem me ver weg Wat is het punt van wachten, verwachten, denken uw veranderende als je niet een vloek over me haar duidelijk ... Ik ben beter af alleen Je kunt het noemen wat je wilt, maar ik denk niet af * ck geven, nee ik niet af * ck geven Je kunt het noemen hoe je wilt, maar ik denk niet af * ck geven, nee ik niet af * ck geven heyyyy neem me ver weg oh oh oh neem me ver weg heyyyy neem me ver, ver ohoh oh neem me ver weg Ik ben beter af zonder jou, ik dacht dat ik wist you..didn't weet de echte jij Het blijkt dat het afgelopen was spannen en nu dat je gone..I'm beter af alleen Je kunt het noemen wat je wilt, maar ik denk niet af * ck geven, nee ik niet af * ck geven Je kunt het noemen hoe je wilt, maar ik denk niet af * ck geven, nee ik niet af * ck geven heyyyy neem me ver weg oh oh oh neem me ver weg heyyyy neem me ver, ver oh oh oh neem me ver weg Je kunt het noemen wat je wilt x2 Ik weet datIk ben beter af x2 Je kunt het noemen wat je wilt, blij dat ik je laten gaan Ik weet dat ik beter af ben, beter af alleen Je kunt het noemen wat je wilt, blij dat ik je laten gaan Ik weet dat ik beter af ben, beter af alleen.