Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Faydee Songtekst: Laugh Till You Cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Faydee - Laugh Till You Cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Laugh Till You Cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Faydee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Faydee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Laugh Till You Cry .

Origineel

Before i start just let me say You make the baddest bitch look good any day I wont forget the day you rescued me The day your true colours came out to play Prehook: Did anybody tell you You look better with your makeup on Did anybody tell you You don't matter to me anymore I was your joke You were my heart You played me well like a deck of cards I see the tears run down your face What you think my mind is gonna change And i'm like... Chorus: No No No No No No No You're gonna have to let this go Didn't wanna say i told you so oh oh But someone had to let you know And if you think your tears are gonna change my mind I'm not gonna waste your time I'll remind you What i told You You'd be laughing until you cry I told Ya You'd be la -a -aughing till you cry cry back to me You'd be la -a -aughing till you cry cry back to me Verse II : Before you go let me explain With you i lost way more than i ever gained And now you're crying back to me what a shame You had the best and now the worst has come your way Prehook: Did anybody tell you You look better with your makeup on Did anybody tell you You don't matter to me anymore I was your joke You were my heart You played me well like a deck of cards I see the tears run down your face What you think my mind is gonna change And i'm like... Chorus: No No No No No No No You're gonna have to let this go Didn't wanna say i told you so oh oh But someone had to let you know And if you think your tears are gonna change my mind I'm not gonna waste your time I'll remind you What i told You You'd be laughing until you cry I told Ya You'd be la -a -aughing till you cry cry back to me You'd be la -a -aughing till you cry cry back to me Bridge: If you think i'd take you back you must be dreamin' (Your Dreamin') if you think i'd understand i've got no reason (No Reason) And if you think that this aint fair take what your given I knew there would be a time you would cry back to me LAZY J RAP Chorus: No No No No No No No You're gonna have to let this go Didn't wanna say i told you so oh oh But someone had to let you know And if you think your tears are gonna change my mind I'm not gonna waste your time I'll remind you What i told You You'd be laughing until you cry I told Ya You'd be la -a -aughing till you cry cry back to me You'd be la -a -aughing till you cry cry back to me Send "Laugh Till You Cry ft Lazy J" Ringtone to your Cell

 

Vertaling

Voordat ik begin laat ik zeggen Je maakt de baddest teef ziet er goed uit elke dag Ik zal de dag dat je me gered vergeten De dag dat uw ware kleuren naar buiten kwam om te spelen Prehook: Heeft iemand je vertellen Je ziet er beter uit met je make-up op Heeft iemand je vertellen Je hoeft niet meer uit voor mij Ik was je grap Jij was mijn hart Je speelde me goed als een spel kaarten Ik zie de tranen over je gezicht Wat je denkt dat mijn geest is gonna change En ik ben als ... Chorus: Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Je zult moetenlaten gaan Wilde niet zeggen dat ik zei het je toch oh oh Maar iemand moest laten weten En als je denkt dat je tranen zijn gonna mijn gedachten te veranderen Ik ga niet je tijd te verspillen Ik herinner u eraan Wat ik gezegd heb Je zou lachen totdat je huilen Ik vertelde Ya Je zou la-a-aughing tot je huilen huilen bij me terug Je zou la-a-aughing tot je huilen huilen bij me terug Vers II: Voordat je gaat laat het me uitleggen Met je ik verloor veel meer dan ik ooit heb En nu ben je weer huilen voor mij wat een schande Je had de besteen nu het ergste is je weg komen Prehook: Heeft iemand je vertellen Je ziet er beter uit met je make-up op Heeft iemand je vertellen Je hoeft niet meer uit voor mij Ik was je grap Jij was mijn hart Je speelde me goed als een spel kaarten Ik zie de tranen over je gezicht Wat je denkt dat mijn geest is gonna change En ik ben als ... Chorus: Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Je zult moeten laten gaan Wilde niet zeggen dat ik zei het je toch oh oh Maar iemand moest laten weten En als je denkt dat je tranen zijn gonnaveranderen mijn gedachten Ik ga niet je tijd te verspillen Ik herinner u eraan Wat ik gezegd heb Je zou lachen totdat je huilen Ik vertelde Ya Je zou la-a-aughing tot je huilen huilen bij me terug Je zou la-a-aughing tot je huilen huilen bij me terug Bridge: Als je denkt dat ik je terug je moet Dreamin worden ' (Uw Dreamin ') als je denkt dat ik zou begrijpen ik heb geen reden gekregen (No Reason) En als je denkt dat dit niet eerlijk is nemen wat je gegeven Ik wist dat er een tijd dat je terug zou huilen voor mij LAZY JRAP Chorus: Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Je zult moeten laten gaan Wilde niet zeggen dat ik zei het je toch oh oh Maar iemand moest laten weten En als je denkt dat je tranen zijn gonna mijn gedachten te veranderen Ik ga niet je tijd te verspillen Ik herinner u eraan Wat ik gezegd heb Je zou lachen totdat je huilen Ik vertelde Ya Je zou la-a-aughing tot je huilen huilen bij me terug Je zou la-a-aughing tot je huilen huilen bij me terug Send "Lach Till You Cry ft Lazy J" Ringtone to your Cell