Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Faydee Songtekst: Move On

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Faydee - Move On ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Move On? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Faydee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Faydee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Move On .

Origineel

C'est la vie I wish it could be easier for You and me I'm trying to pretend like I'm not Almost sweet But the truth is I can't stand to see you So happy Oh! Happy with somebody else not me No, don't ask me Don't ask me how I'm feeling lately Yeah, I'm happy The truth is that I'm lying baby Do I, do I even love you? Do I, do I even care? Or is it 'cause another lover Is loving you somewhere! Oh! Na na na Tell me how do I pretend like I'm not Loosing my mind Seeing you with someone else, oh baby! Oh! Na na. hey-ho Can't move on Oh! Na na. hey-ho Can't move on Oh! Na na na I can't wait till the day I'd move on There you go Looking like you did when we first Fell in love I wish I could pretend like I don't Care at all But the truth is I can't help I want you More and more And my mind is made up but my heart won't let go! No, don't ask me Don't ask me what I'm feeling lately Yeah, I'm happy The truth is that I'm lying baby Do I, do I even love you? Do I, do I even care? Or is it 'cause another lover Is loving you somewhere! Oh! Na na na Tell me how do I pretend like I'm not Loosing my mind Seeing you with someone else, oh baby! Oh! Na na. hey-ho Can't move on Oh! Na na. hey-ho Can't move on Oh! Na na na I can't wait till the day I'd move on I'm not jealous no I swear it ain't like that, oh baby! Girl no hate but you can do better than that, oh baby! Oh! Help me. Oh! Help me now Talk to me. talk to me now Oh! Help me. Oh! Help me now Would you talk to me. talk to me now Oh! Na na na Tell me how do I pretend like I'm not Loosing my mind Seeing you with someone else, oh baby! Oh! Na na. hey-ho Can't move on Oh! Na na. hey-ho Can't move on Oh! Na na na I can't wait till the day I'd move on

 

Vertaling

Dat is het leven Ik wou dat het makkelijker voor Jij en ik Ik probeer te doen alsof ik ben niet Bijna zoete Maar de waarheid is dat ik niet kan staan ​​om je te zien Zo blij Oh! Gelukkig met iemand anders me niet Nee, vraag me niet Vraag me hoe ik de laatste tijd voel me niet vragen Ja, ik ben blij De waarheid is dat ik lieg kindje Heb ik, ik hou van je nog? Moet ik, moet ik nog schelen? Of is het 'veroorzaken andere minnaar Liefdevol je ergens! Oh! Na na na Vertel me hoe kan ik doen alsof ik niet Losmaken van mijn gedachten Zien je met iemand anders, ohbaby! Oh! Nvt nvt. hey-ho Kan niet bewegen op Oh! Nvt nvt. hey-ho Kan niet bewegen op Oh! Na na na Ik kan niet wachten tot de dag dat ik zou gaan Daar ga je Op zoek als je deed toen we voor het eerst Verliefd geworden Ik wou dat ik kon doen alsof ik niet Schelen Maar de waarheid is dat ik kan het niet helpen, ik wil dat je Meer en meer En mijn geest is opgebouwd, maar mijn hart zal niet laten gaan! Nee, vraag me niet Laat me wat ik de laatste tijd voel me niet vragen Ja, ik ben blij De waarheid is dat ik lieg kindje Heb ik, ik hou van je nog? Moet ik, moet ik nog schelen? Of ishet 'veroorzaken andere minnaar Liefdevol je ergens! Oh! Na na na Vertel me hoe kan ik doen alsof ik niet Losmaken van mijn gedachten Zien je met iemand anders, oh baby! Oh! Nvt nvt. hey-ho Kan niet bewegen op Oh! Nvt nvt. hey-ho Kan niet bewegen op Oh! Na na na Ik kan niet wachten tot de dag dat ik zou gaan Ik ben niet jaloers nee ik zweer het is niet zo, oh baby! Meisje geen haat, maar je beter kan doen dan dat, oh baby! Oh! Help me. Oh! Help me nu Praat tegen mij. talk to me nu Oh! Help me. Oh! Help me nu Zou je met me praten. praten metme nu Oh! Na na na Vertel me hoe kan ik doen alsof ik niet Losmaken van mijn gedachten Zien je met iemand anders, oh baby! Oh! Nvt nvt. hey-ho Kan niet bewegen op Oh! Nvt nvt. hey-ho Kan niet bewegen op Oh! Na na na Ik kan niet wachten tot de dag dat ik zou gaan