Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fazlija Songtekst: Litar Dva

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fazlija - Litar Dva ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Litar Dva? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fazlija! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fazlija en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Litar Dva .

Origineel

Plakala je sinoc na ramenu mome i molila me da joj oprostim a ja lud brisao joj suze sta cu kad je volim A jutro je promijenilo sve opet sam je vidio sa njim pa sam sebe upitao sta cu i kako da je zaboravim Ref. 2x Daj mi litar, dva pa da se ubijem samo da prezivim bez nje ne umijem Plakala je sinoc na ramenu mome i ljubila me ko nikada prije moje srce nije kamen i neznam da joj kazem ne A jutro je promijenilo sve opet sam je vidio sa njim pa sam sebe upitao sta cu i kako da je zaboravim

 

Vertaling

Ze huilde gisteravond op mijn schouder en smeekte me om haar vergeven en verwijder ik het dwaas tranen Wat ik liefde is, wanneer Een morgen is alles veranderd nogmaals, ik zag hem dus ik vroeg me af wat ik en hoe om te vergeten Ref. 2x Geef me een liter, twee en te doden alleen om te overleven Nee, zeker niet wassen Ze huilde gisteravond op mijn schouder en kuste mij, die nooit eerder mijn hart is niet van steen en ik weet niet dat het niet te zeggen Een morgen is alles veranderd nogmaals, ik zag hem dus ik vroeg me af wat ik en hoe om te vergeten