Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fdattaa Songtekst: Zearz Rar Rar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fdattaa - Zearz Rar Rar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Zearz Rar Rar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fdattaa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fdattaa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Zearz Rar Rar .

Origineel

Love the way you look in that dress You've got me thinkin' thoughts in my head The way your body's movin' slowly to the music only leaves me wantin' more Chorus: So baby let's don't call it a night Love the way you're holdin' me tight. When you're next to me, there's no place I'd rather be Everything is feeling so right So baby let's don't call it a night Just let that clock tick away Cause in the morning we can sleep in late Right now let's spend our time on what we've got in mind I'll get up and close the door Chorus: Let's don't call it a night Love the way you're holdin' me tight When you're next to me, there's no place I'd rather be Everything is feeling so right Oh baby let's don't call it a night Well baby's lets don't call it a night I love the way you're holdin' me, holdin' me tight. When you're next to me, there's no place I'd rather be. Everything is feeling so right So baby let's don't call it, No let's don't call it a night, No, no, no, no

 

Vertaling

Love the way you look in that dress You've got me thinkin' thoughts in my head The way your body's movin' slowly to the music only leaves me wantin' more Chorus: So baby let's don't call it a night Love the way you're holdin' me tight. When you're next to me, there's no place I'd rather be Everything is feeling so right So baby let's don't call it a night Just let that clock tick away Cause in the morning we can sleep in late Right now let's spend our time on what we've got in mind I'll get up and close the door Chorus: Let's don't call it a night Love the way you're holdin' me tight When you're next to me, there's no place I'd rather be Everything is feeling so right Oh baby let's don't call it a night Well baby's lets don't call it a night I love the way you're holdin' me, holdin' me tight. When you're next to me, there's no place I'd rather be. Everything is feeling so right So baby let's don't call it, No let's don't call it a night, No, no, no, no