Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: feable weiner Songtekst: lameface

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: feable weiner - lameface ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lameface? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van feable weiner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van feable weiner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lameface .

Origineel

I know that you're saying something But I don't know if I wanna hear it You say that you're right, but you're wrong Now I know that I just don't wanna hear it And yet you go on You said this song was lame and I said so is your face! You said this song could be better And I said so could your face! Don't care if you don't wanna hear it I'll play it as loud as I want 'Cause it's mine and you're not s'posed to get it I'll play it as loud as I want So you should move on You said this song was lame and I said so is your face! You said this song could be better And I said so could your face! You said this song was lame and I said so is your face (whoa) You said this song could be better And I said so could your face And I said and I said and I said And I said and I said and I said And I said and I said and I said And I said and I said and I said, woo!

 

Vertaling

Ik weet dat je iets zegt. Maar ik weet niet of ik het wil horen Je zegt dat je gelijk hebt, maar je hebt het mis Nu weet ik dat ik het gewoon niet wil horen En toch ga je door Je zei dat dit liedje stom was en Ik zei zo is je gezicht! Je zei dat dit liedje beter kon zijn En ik zei dat je gezicht dat ook kon! Kan me niet schelen als je het niet wilt horen Ik speel het zo hard als ik wil Want het is van mij en je bent niet verondersteld om het te krijgen Ik speel het zo hard als ik wil Dus je moet verder gaan Jij zei dat dit liedje stom was en Ik zei zo is je gezicht! Jij zei dat dit liedje beter kon En ik zei dat je gezicht dat ook kon! Jij zei dat dit liedje stom was en Ik zei zo is je gezicht (whoa) Jij zei dat dit liedje beter kon En ik zei dat je gezicht dat ook kon En ik zei en ik zei en ik zei En ik zei en ik zei en ik zei En ik zei en ik zei en ik zei En ik zei en ik zei en ik zei, woo!