Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fear factory Songtekst: can you fix this

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fear factory - can you fix this ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can you fix this? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fear factory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fear factory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can you fix this .

Origineel

Written & composed by Phil Wilde, Andy Janssens, Wanda Walker Janssens & Kate Ryan When my body feels tired And my soul is weak Then my eyes won't see And my hands won't feel a thing When I don't get inspired By something you tell me at night Just an empty soul I don't have control of myself Just an empty soul I don't have control of myself Chorus I wanna know - Can you fix this ? Help me to cope - Can you fix this ? Feel the void that's left inside of me Repair the lost of love dividing me I wanna know - Can you fix this ? Help me to cope - Can you fix this ? Feel the void that's left inside of me Repair the lost of love dividing me Try to give me devotion 'Cause my heart can't breathe And my tears will fall And my eyes will try to see I can't show my emotions Help me out of this pain 'Cause I'm paralyzed and it's driving me insane. 'Cause I'm paralyzed and it's driving me insane. Chorus

 

Vertaling

Geschreven en gecomponeerd door Phil Wilde, Andy Janssens, Wanda Walker Janssens & Kate Ryan Wanneer mijn lichaam moe is En mijn ziel zwak is Dan zullen mijn ogen niet zien En mijn handen voelen niets Wanneer ik niet geïnspireerd word Door iets wat je me 's nachts vertelt Alleen een lege ziel Ik heb geen controle over mezelf Gewoon een lege ziel I don't have control of myself Refrein Ik wil het weten - kan je dit repareren ? Help me er mee om te gaan - Can you fix this ? Voel de leegte die in me is achtergebleven Herstel het verlies van liefde dat me verdeelt I wanna know - Can you fix this ? Help me dit aan te kunnen. Kun je dit repareren? Voel de leegte die in me is achtergebleven. Herstel de verloren liefde die me verdeelt Probeer me toewijding te geven Want mijn hart kan niet ademen En mijn tranen zullen vallen En mijn ogen zullen proberen te zien Ik kan mijn emoties niet tonen Help me uit deze pijn 'Cause I'm paralyzed and it's driving me insane. 'Cause I'm paralyzed and it's driving me insane. Refrein