Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fear factory Songtekst: never end

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fear factory - never end ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never end? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fear factory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fear factory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never end .

Origineel

After the smoke clears And the flames subside (we have been forsaken) Subside A thousand eyes were upon me Soulless, and without mind (we have been forsaken) Will there never Will there never Will there never be an end If I could be forgiven Every breath would be a prayer (we are not forgiven) Will there never Will there never Will there never be an end I have tread, and spanned the horizon I've seen this world, the beauty in decay I strike down the faceless and unknown I feel blessed, for I can see The stars look down on me Stars look down on me Stars look down on me Stars look down on me Will there never Will there never Will there never be an end Will there never be an end Will there never be an end Will there never be an end Stars look down on me Stars look down on me Stars look down on me Stars look down on me

 

Vertaling

Nadat de rook is opgetrokken en de vlammen zijn gedoofd (we zijn verlaten) Zakken Duizend ogen waren op mij gericht Zielloos, en zonder geest (we zijn verlaten) Zal er nooit Zal er nooit Zal er nooit een einde zijn Als ik vergeven kon worden Iedere ademtocht zou een gebed zijn (we zijn niet vergeven) Zal er nooit Zal er nooit Zal er nooit een einde zijn Ik heb gelopen, en de horizon overspannen Ik heb deze wereld gezien, de schoonheid in verval Ik sla de gezichtsloze en onbekende neer Ik voel me gezegend, want ik kan zien De sterren kijken op me neer Sterren kijken op me neer De sterren kijken op me neer De sterren kijken op me neer Zal er nooit Zal er nooit Zal er nooit een einde zijn Zal er nooit een einde zijn Zal er nooit een einde zijn Zal er nooit een einde aan komen Sterren kijken op me neer Sterren kijken op me neer Sterren kijken op me neer Sterren kijken op me neer